första advent

förlåt att jag inte har uppdaterat på lääääänge! men jag har inte orkat. jag kan göra deti morgon för jag måste kolla i min filofax och se vad jag har gjort, mitt minne är inte så bra, så jag skriver bara om vad jag har gjort i helgen;)

jag var på riskettan i fredags morse. drygt. jag sov bara fem timmar på natten mellan tors och fre eftersom det spöregnade ute kan jagtala om för er som inte vaknade. fy fan, jag trodde på fullt allvar att taket skulle komma in. i af, pappa väckte mig sju på morgonen, inte vanlig tid för mig om man säger så.. och sen va det av till bilskolan och sitta där i tre timmar. den första timmen va jag så trött så att jag inte kunnde fokusera ögonen ordentligt, hemskt va det, andra timmen kunde jag fokusera lite mer på vad han sa och sista timmen hängde jag med på allt han sa:P haha. sedan på kvällen så bakade jag och adam pepparkakshus och tittade på idol. i går hjälptejag jennie att städa hennes lägenhet för att hon ska hyra ut den. på kvällen tittade vi på tomtem är far till alla barnen, den är så jävla bra!!! man skrattar hysteriskt varje gång:) i va julia här en stund och drack te, sedan har jag städat mitt rum, och nu kl 16 så ska viha lite folk här på glöggparty. nu har julen börjat så att nu är jag lycklig:):)

22 dagar kvar...

pusspuss

SARA

i går kväll så pratade jag med sara på skype :D det var jättekul att höra hennes röst igen. vi har ju inte pratat sedan hon åkte!! vilket är tre månader sedan. det är ganska konstigt när man tänkte på det. sara berättade allt som har hänt sedan hon åkte, jag ahr ju inte förstått riktigt allt.

idag har jag inte gort typ något. har suttit vid datorn. ska med pappa och victor på hokey ikväll.

Jag som julgran och sara som pepparkaka, lucia 2008

pusspuss

alexxandra


veckan

har inte orkat skriva på länge så nu kommer en lite update. jagvar och jobbade på alfa i tis också. i onsdags var jag hemma hos eva och städade. hon har varit inlaggd på sjukhuset, men kom hem i går tror jag. i tors var jag hos vanliga tandläkaren, sista gratis tandläkartiden. jag har inga hål och har fina tänder så jag hamnar i grupp 1 vilket inebär 50kr/mån, 600kr året. sandra var hemma i lund så jag fikade med henne i tre timmar på waynes i lund. det va trevlig att träffas igen, kom på att det var över tre månader sedan. tiden går så himmla snabbt;) sedan gick jag och mamma på stan lite och shoppade. i fredags jobbade jag för sista gången på alfa. på kvällen stod jag i kiosken på UIF istället för mamma i två timmar. ganska så långtråkigt faktiskt. åkte till malmö i lördags, va och fikade på holandia med pappa, susanne och jennie. på kvällen va jag och victor ensamma, ochvi såg någon dålig film på tv:S i söndags va vi på nya IKEA och det va.. stort. inne va det inte så svårt att hitta, men att hitta ut sen var ju en annan femma. victor köpte aco godis, hade glömt bort att de fanns. har inte ätit sådanna på hur många år som helst. åt alltid sådanna innan. de är as goda, de hade gjort om påsen, innan va de brun och vitrutig påse. sedan va vi och åt tårta och drack kaffe hemma hos susannes föräldrar. i går så skulle jag vara och sätta in tanden i lund kl ett. men tanden passade inte så de skulle skicka tillbaka den och fixa en ny, så jag har fått en ny tid den 23 nov, två veckor tid, vilket suger, eftersom jag egentligen skulle fått tanden för två veckor sedan!!! var ganska sur. sedan hade jag en till tid kl 16 hos min tandställnings-tandläkare, så jag stannade i lund, köpte en vogue och en glamour och satte mig på espresso house och drack kaffe i en och en halv timme, gick lite på stan sen och sen när jag kom till tandläkaren, så var jag där inne i typ 30 sek, så fick jag gå igen. hon bara tittade snabbt på tänderna. VA FAN VA DET??! jag kan ju tillägga att det var kallt och regnade! så jag tog bussen hem till malmö sen, men jag viste inte riktigt var den gick ifrån, så jag fick kolla på skyltar och irra runt på stationen så jag höll på att missa bussen, men jag fick springa lite, vilket inte va så lätt eftersom jag hade mina ny, HÖGA skor på mig! sedanvar jag och pappa och övningskörde ut till media market för att titta på min nya dator! den är IT-datorn just nu. lägger upp en bild. den heter HP mini 110eo pink chic, något sådant:P älskar den!! sedan i dag så såg jaga the proposal, som pappa hade hyrt. as bra, har ni inte sett den så gör det, hysteriskt rolig:D sedan har jag haft dubbel körlektion, sedan kom jag hem och här sitter jag nu;)



pusspuss

alexandra

skooooor:)

har glömt av att skriva så det blir lite nu;)
jag fick en ny tandläkartid för att sätta in tanden till den 9 nov! inte kul, eftersom jag måste ha i tand- tandställningen hela tiden! sedan i ons, så gick lite av en påbyggnad av en tand sönder, så det var ett stort hack iden så jag fick en tid i tors, så de fick fixa till den igen.

jag fick jobba lite på alfa i tors och fredags. sedan i lördags så åkte jag upp till hässleholm. jag och linn var på maxi och kollade på julsakerna, mysigt:) sedan kom malin, sandra och emelie och vi hade lite förfest innan björket;) det va jättekul att träffa dem igen, lite synd att anette, mimi och paulina inte kunde komma men, mend et kommer fler gånger;) björket var som vanligt, men det är tråkigt utan alal tjejerna. jag har inte varit där sedan i maj tror jag, och det känndes som om sara borde ha varit där!!! det var hyfsat med folk ett tag, men defenitivt inte knökat;) och det var as kallt inne, speciellt på toalettera, så man ville inte gå ut, eftersom man frös bara man avr inne, och ute var det fan svinkallt!!! malin och linn gick hem ganska tidigt, ochjag åkte hem med emelie lite efter tre. malin ochjag sov hos linn, men malin åkte hem tidigt på morgonen någon gång. sedan gick jag och linn upp vi tolv tror jag, och åt frukost och satt och snackade jätte länge:D sedan tittade vi lite på gossip girl, desperate, och sedan gick vi och drack kaffe på stationen innan jag åkte hem, då var klockan fem tror jag.

jobbade på alfa i går igen, och sean har jag läst ut min bok, jag la ifrån mig den ett tag, vet inte varför. lite sorgligt att det inte finns fler nu. elfte boken kommer inte ut förens i vår har jag för mig. har körlektion i går också, första på en månad, eftersom jag blev tvungen att ha lite uppehåll. det gick inte jättebra tyckte jag. det regnade typ hela dagen också, inte kul!!

jobbade igen i dag. kom och åt lunch med mamma innan. sedan åkte jag ner på stan. kpöte ett par skor på din sko för 149 kr, skit billigt!! det var snygga, svart mocka stövletter med stilletklack. sedan gick jag och tittade lite på julsaker. var inne på bianco, de har fått in massa snygga skor!!! och jag som typ inte har några pengar! suck...

i morgo händer inte så mkt, ska bara städa hemma. måste måla mina naglar också, har brytit typ två stycken i dag, skit också:(

 

pusspuss <3<3


RSS 2.0