Prinsessan och grodan

får uppdatera lite här nu. jag var och klippte mig med eva i torsdags i malmö bakom lillatorg. ingen jättestor skillnad, men topparna är fina:) kostade 600 kr, vad fan är det? det finns ju inte att det var värt dem pengarna, men vad sk aman göra, man kan ju inte ksita i att betala! var inne på ts-butiken i malmö och de putsade up mina smycken. sedan jag fick dem i juni har de blivit jättematta, tittad epå bilder från när jag packade upp dem, och de varjätte blanka och fina, så jag gick in där, tog två minuter och kostade inget. Underbart! sedan efter så skulle jag shoppa med pappa och victor, med de var trötta efter två butiker och gick till bk. så jag fika med my på esph till nio och sen åkte jag hem:) 
I fredags åkte jag med victor hem till lund på eftermiddagen och umgicks lite med eva. sedan tog jag bussen hem till hjärup och var hemma hos johanna, sedan åkte vi med julia och kristoffer till pontus i oxie. blev aldrig någon utgång, så jag pkte med julia hem när britt-marie kom och hämtade dem vid ett tror jag.

I går fick jag äntligen se prinsessan och grodan. var med min kusin Ebba som är 6 år. vi träffade Mia och Lo, de hade varit och sett den innan, och Lo tyckte den va jättebra, men lite läskig;) haha. vi var och handlade godis och sedan skulle vi in på bion och köpa en prinsessmug som man fick läsken i 10 min innan bion började, och det var sådan jävla lång kö! helt sjukt. det  var tre tjejer i kassan och de gick fan inte snabbt. sedan tio min efter det att reklamen börjat så säger de att de sätter igång bion nu och då är det en man och en kvinna framför mig och ebba, och de beställer as mkt!! sedan ska mannen börja beställa biljetter till en boi på måndag, och hon i kassan säger att han får vänta med det eftersom det är folk som ska se den bion som är nu och att den har börjat, och han ger sig fan inte! han står och tjaffsar jättelänge med henne och de andra får också säga till, sedan får vi våran dricka vilket tog 2 min max, och han står brevid mig och säger till hon i kassan att hon måstesäga till när han kan beställa sin biljetter. kan han inte se det!! vissa människor borde inte få vara bland folk!! blir bara så jävla irriterad ibland!
filmen varjättebra! sååå söt:D hannes och ebba körde hemmig till hjärup sen och mamma co kom hem sen på kvällen:)
i dga så har jag varit ch tränat lite med johanna på step, vilket var jobbigt. de har så jävla dålig luft där inne, så man får ont i huvudet. ska få lite middag nu, är jäääättehungrig:P

pusspuss

alexandra


Onsdag

gårdagen var inte så interesant. var hemma hela dagen, vågade fan inte gå ut, så jag slapp det!  Jag har äntligen beställt biljetter tills på lördag, ochjag ska gå med kusin Ebba och se prinsessan och grodan :) sååå kul!:D ska klippa med idag, vilket ska bli skönt eftersom det var ett tag sedan nu och mitt hår börjar bli lååångt.. jag pappa och victor skule på stan efter jag klippt mig egentligen, men victor är hemma hos eva och har slolksjuka som vanligt, tror inte at han blir så sjuk egentligen, han barq tror det :P men men, får se om my kommer in så jag slipper vara själv;)
sitter och tittar på ellen, älskar det, men de har lite svårt att visa nya avsnitt, nu är vsnitten två månader gammla. i julas visade de ett år gammla avsnitt, fattar inte riktigt det... haha.

pusspuss

alexandra

P&S

Jag har idag insett det värsta! jag upptäckte för ett tag sedan att prinsessan och grodan INTE visas med engelskt tal på bio i detta patetiska land av någon jävla anledning (!!) varför vet ingen. men det är inte dte värsta. jag råkade se trailern med svenskt tal, och jag höll på att DÖÖÖÖÖ. herre gud, så jävla dålig dubbning! det var pinsamt. men man får bita ihop och se den i alla fall. alla andra disney och tecknade filmer kommer i tre versioner nu, 3D, eng tal och sve tal, varför inte den filmen som jag helst av allt vill se!!! :'( snyfft.. hatar sf!!



I dag har första avsnittet på sista säsongen av Lost premiär i usa, och jag vill se!!!! kan dock inte hitta när de kommer till svergie! :P


pusspuss

alexandra

måndag igen

var med pappa i stan i lördags, sedan var vi och såg vildingarnas land. kanske inte den bästa film som har gjorts, och defenetivt ingen barnfilm! men men, jennie körde mig tillbatill lund sen efter. sedan igår hade jag inte mer för mig än att titta på tv och sitta vid datorn. pluggade lite teori också;) tråååkigt... har precis ätit frukost, ska ringa pappa sen så att han får komma och hämta mig:)

pusspuss

alexandra

RSS 2.0