lördag, söndag

nu har my och johanna åkt till australien, har inte riktigt hunnit greppa det en, men det kommer att vara så himla sjuktatt inte träffa dem på tre månader!!! men men, jag överlever nog:P haha.
vi va ute på lilla torg i lördagskväll några stycken. sen i söndags så skulle vi till tommarp till mia och fredrik för att mia fyllt år, å jag måste erkänna att det var länge sedan jag var så fruktansvärt bakis! det var inte kul kan jag säga, kunde knappt äta eller dricka och så fort jag reste mig upp känndes det som om frukosten skulle komma upp! men jag mådde bättre ju längre dagen gick. sedan körde vi direkt därifrån till bollhuset i lund för att vicktor skulle träna inebandy, så jag pappa och susanne gick till gräddhyllan och åt middag undertiden;) det va god mat men jag fick inte i mig så mycket.
jag har gjort en sådan miss, jga åkte hem till mamma i lördags för att byta om där, och sedan gå till my, så jag lämnar mina skor hemma hos mamma och tar på ett par 10cm höga pumps som är lila. sedan drar vi ut, och på kvällen åker jag hem till pappa. sedan på söndag så har jag bara de jävla pumpsen att ta på mig! tänkte ju fan inte jag på:P sedan i morse när jag vaknade kom jag på att jag hade körlektion i dag, men inga skor. jag hade kunnat köra i dem, men man ska ju inte utmana ödet menar jag:P haha. men det löste sig för att pappa hittade mina seglarskor i garderoben så jag slipper att gå barfota till körskolan, haha:D
jag missade föresten min körlektion i fredags, jag hade inte en tanke på att jag skulle köra då, helt förvirrat blev det:s men men, det får gå iaf;)

pusspuss

alexandra

San Francisco

fick mitt brev som malhin skickade mig igår;) det va jättekul att läsa, man få inte så mycket bra som är kul att läsa:P haha. sedan på kvällen så pratade jag med malhin på skype i en timme, det va kul att få snacka lite, det va ju över en månad sedan sist!!! det är lite läskigt att prata med någon som är så långt borta, men det va jättekul:D väntade sen på att sara skulle komma in, men det gjorde hon inte:( 

pusspuss

alexandra


fredag

sitter och äter frukost, ska hem till mamma sen en stund och städa så att jag får lite pengar:) behövs!
i går kväll pratade jag med både sara och malhin på fb, det va jättekul att höra av dem. malhin ska hjälpa mig att fixa till bloggen, för att jag fattar ingenting!!! så jag hoppas att det ska bli bra:D så eftersom det är lite jobbit att prata på fb så har jag nu skaffat skype så vi kan prata, jag fick en webbcamera av eva för tat hon använde inte den, så ska åka och hämta den i helgen tänkte jag så jag kan prata med dem där borta:D:D LÄNGTAR!!
missade svenska hollyoodfruar i går för jag missade det i måndags, så jävla bra är det, har ni inte sett det så se det!! man skrattar så man håller på att dö!! de är så jävla bra;)

okej, det va ända bilden jag hittade på denna datorn med mig sara och malhin, den är från studentfesten som bara blev en förfest:P haha


pusspuss

alexandra


Hässleholm!!

nu har jag precis kommit hem från hässleholm:D vet inte riktigt var jag ska börja..
det var helt sjukt när jag hoppade av tåget, alla minnen kom tillbaka på en gång. jag väntade mig bara att malhin skulle komma och möta mig på stationen i myskläder för att följa mig hem och sen gå hem och titta på tv och dricka te eller bara att sitta och prata. och sen gick jag samma väg till skolan som jag gjorde alldra första dagen i ettan, när jag ringde mamma och sa att jag ville hem för att jag var så nervös. sedan när jag kom till skolan kändes det som om sara borde varit med, eftersom vi har cyklat till skolan tillsammans i tre år!!! allt känndes jättesjukt. sedan kom jag på på att sist jag gick den vägen var samma dag som vi tog studenten!! sedan när jag skulle gå upp genom textil ingången på skolan kom maggan ut för hon skulle ha dator ´med de nya ettorna. sedan gick jag upp och träffade linn, treorna var i våran sal och det känndes jättetomt utan alla! ingen anette som sjunger ingen malhin som dampar, INGEN VAR DÄR!!!! sedan var jag i lärarrummet och pratade med catarina och ingela, vi kollad epå bilder från studenten och balen och pratade en massa, det va jätterolig. jag hade med mig min balklänning eftersom de ska låna den till mässan den 22 okt.


när linn slutade så gick vi först hem till textilhuset, det var jättedeprimerande, man ville bara gå in till malhin och alexa och prata, eller gå in till malins rum och dricka te. det känndes så tomt och dystert!! man väntade på att alla skulle komma in i matrummet och sita och prata hela kvällen och dricka massor av te och äta kladdig kladdkaka och snacka skit eller titta på idol:P haha

sedan gick vi ner till cafe hörnan och fikade. det var också massor av minnen från när jag och sara gick och fikade där och tittade på allt folket som kom förbi och snackade jätte länge.

sedan kom jag på att när jag fick min mobil var dagen innan vi började trean och samma dag så gick jag sara och malin ner och fikade och de var de första bilderna som jag tog med kameran, det är sjukt att det är lver ett år sedan, det känns som om det var typ en månad sedan:P malin och sarasara och jag

pusspuss

alexandra

frukost

god morgon:) har nyss vaknat, och sitter nu och äter frukost framför datorn. ska upp till hässleholm senare i dag, har inte riktigt bestämt vilket tåg jag ska ta bara;) jag får skriva mer när jag kommer hem eftersom det inte har hänt så mycket för min del i dag:P haha

pusspuss

ny tand!!

jag var tillbaka hos tandläkaren i dag kl 14.00 i eftermiddags då de satte in sen tråd på insidan av mina tänder så att de inte tänderna ska flytta sig nu när jag inte har tandställningen!! sedan eftersom jag inte har någon tand fram till så har jag fått en tandställning som sitter i gomen och sitter fast på kindtänderna och har en plasttand fram till som täpper igen gluggen när jag har den på så att jag har ett helt leende. jag kommer att ha det så tills 20 okt någon gång då jag får den riktiga tanden insatt. problemet är bara det att när jag har i tandställningen så läspar jag, det är as äkligt!!! jag pratar inte rent, jättejobbigt:( sedan tror jag att jag får ont i huvudet av den för att det spänner, så jag får ta en ipren innan jag går och lägger mig ikväll;)

åkte hem till pappa i eftermiddags, och sedan så övningskörde vi lite, var först och lämnade victor innen i lund för han skulle på scauterna och sedan körde vi hem till faster tina och fikade lite, vilket var trevligt. mia ringde och sa att vi ska till tommarp på kalas på söndag för att hon fyller år. och på¨lördag ska vi fira jenny. så det blir mkt denna helgen. och sen ska jag pappa och susanne se när malmö spelar hemmma på fredag, vilket ska bli roligt, det va as länge sedan jag var och såg en hokey match! fattar inte det, det var säkert i 8:e klass eller något;) haha

jag har fått massa utslag på mina ben när jag rakar dem så jag skulle tästa att vaxa dem i morse. det är bara det att när jag vaxar benen så äker bara typ 75% av håren som äker bort, sästen stannar kvar!!! vilket är mkt iriterrande måste jag säga. så i morgon innan jag åker till hässleholm ska jag inom Åhlens och kolla på sådanan maskiner som drar ut håren, kommer inte på vad det heter, så att jag kan ha normala ben igen, det är skit störigt!! men men jag hoppas att det går bra, annars får jag fan gå till vårdcentralen så att de kan säga vad fan det är för fel på mig!!!

okej, nu ska jag se om det är något kul på tv;)

pusspuss

Alexandra


Tandställning

i morse tog jag äntligen ut tandställningen:D så nu känns det jättebra!! tänderna är helt släta och fina. jag har dock ingen tand fram än, men jag får den i morgon tror jag så jag är lite tandlös:P ser ut som en pirat, haha. kan säga  att det inte är så vackert;)

sedan hade jag körlektion och varit hemma hos pappa lite. när jag skulle ta bussen frånmalmö till hjärup så var det helt stopp på vägen ut från malmö, så jag struntade i att ta bussen och gick hem istället. så ska försöka ta bussen nu igen när trafiken har lagt sig. antagligen är det något vägarbete som soppad eupp trafiken;)

pusspuss
alexandra

tråk söndag..

hmm... vad har jag gjort i dag, typ inte ett skit. passade en massaungar i går, det gick bra tycker jag, jag va så jävla trött bara av någon anledning:P fattar inte det, men men. jag ahr suttit och kollat på idol repriserna hela morgonen, och tittar på tristan och isolde nu, älskar filmen!!! den är såååå söt:D:D
läste malhins blogg i går kväll, har inte gjort det sen hon åkt iväg, det var lite kul att titta på det hon spelat in och höra hennes röst:D:D då blev man lite glad! haha.

det är fint väder i skåne i dag så jag har lite dåligt samvete att jag bara sitter inne, men det finns ju fan inget att göra!! jag ska till malmö på tisdag så får se om jag kan underhålla mig med något mer där. har varit i hjärup i tre veckor nu så jag börjar bli lite trött på det. pappa har alla filmkanalerna så det finns lite mer att titta på tv då:P haha, usch vad menskt det där låter! jag ahr faktiskt ganska mycket inbokat nästa vecka;)

ska dra in och söndagsfika med my ikväll som förra söndagen, ska försöka få tag i julia och johanna med!
ha det bra..

pusspuss
alexandra

Fredag

okej, jag vet att jag är dålig på att skriva. jag har inte tid, eller jag pallar inte, vet inte vilket av det. det händer inte så mycket, jag har varit i Hjärup nu i två veckor. jag kör två ggr i veckan och umgås med folk. sara skrev på min fb idag aå jag kände mg så illa tvungen att skriva lite, haha.

jag var på bio i går med johanna och julia lövgren och såg the ugly truth, måste säga att den va ganska bra, man skratta som fan;)

nu har jag bestämt med linn att jag ska upp till hässleholm och hälsa på på trosdag. sedan samma dag eller dagen efter så får jag ett mail av catarina där hon frågade om de fick använda min balklänning till mässsan den 22 okt, så jag ska ta med mig den upp nästa vecka.

sedan det största osm händer nästa vecka är att jag efter nästan precis två år tar ut min jävla tandställning:D:D ska bli jätta skönt, kommer antagligen kännas lite konstigt, men det ska bli så jävla skönt att bli av med den. på alla foton som har tagits på min kniper jag antingen igen munnen eller så ser det ut som jag har skit i tänderna, inte så kul!!

om snart en vecka åker johanna och my:( så jag blir helt ensam kvar, men jag får klara mig så gott det går. på söndag är det bara tio veckor kvar till första advent, så tiden går ganska så snabbt fram nu, vilket är skönt!!!!

ska snart äta middag, och sen ska jag se på någon film som mamma hyrde idag. jag lovar att jag ska försöka skriva lite med sara;)


pusspuss

RSS 2.0